dilluns, març 19, 2018

El passat dia 5 de juliol  es va  publicar  l’Ordre TSF/176/2016 de 20 de juny ,  reguladora de la línia d’ajuts en forma de garantia per la finançament de les empreses de l’Economia Social, i s’obre convocatòria per als anys  2016-2017.

Es tracta d'una línia de finançament basada en uns préstecs que atorga l'ICF, amb garantia del DEMO a través d'un fons que es va constituir l'any 2012, fruit de la fusió de l'antic fons de CET's i Empreses d'Inserció, el de cooperatives i societats laborals i el fons de garantia de cooperatives agràries de l'Institut Català de Crèdit Agrari. 

A qui va dirigit:
- Cooperatives 
- Societats laborals 
- Federacions de les entitats de l’economia social.
- Societats agràries de transformació 
- Empreses d'inserció, els centres especials de treball i les entitats promotores d'aquests 
- Entitats del tercer sector (associacions i fundacions que realitzen activitat econòmica) inscrites al Registre d'entitats, serveis i establiments socials del Departament de Benestar Social i Família i les persones físiques en cas d'aportació de capital a les entitats anteriors.    

Finalitats i condicions financeres del préstec/garantia

a) Operacions d'inversió en immobilitzat material o inmaterial.
b) Operacions de capitalització.
c) Operacions de circulant.
d) Compromisos de pagament per a contractes del sector públic.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 31 de desembre de 2017.

http://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Linia-de-financament-deconomia-social-i-cooperativa.-Ajuts-en-forma-de-garantia-per-al-financament-dempreses-socials?category=768916d0-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

Les empreses d’economia social que estiguin interessades en sol·licitar aquesta  línia d’ajuts de l’Institut Català de Finances es poden adreçar a Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al carrer enamorats, 65-99, telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la